Ligare Header Ligare

Evaluaties

 

Retraite van 7 dagen: Door de meditatie beleefde ik alles heel intens, ik voelde verdriet en pijn in mijn lichaam, die na enkele dagen oploste. Ik voel mij blij, open en energiek.

 

Stilte weekend: Ik kreeg het inzicht dat alle moeilijkheden eigenlijk in mezelf zitten. De stilte was confronterend met mijzelf maar ik was verrast wat het heeft opgelevert.

 

Retraite van 3 dagen:  In de stilte denk je niet steeds aan jezelf: je gedachten waaieren een beetje rond. Stilte laat zien dat er leven is buiten je eigen ik. Dat was voor mij een bevrijdende ervaring.

2017. Ik heb veel aan de handvatten die jij me hebt uitgereikt. Vraagt nog wel wat oefening, maar ik weet nu dat ik zelf de regie heb en dat zorgt ervoor dat ik o.a. mijn grenzen beter kan bewaken en met jouw oefeningen lukt dat soms al.

 

2016. Retraite van 4 dagen in B&B Bakhuis Hartje Lenthe: het waren 4 hele fijne dagen. Het was wennen maar het helpt. Annet heeft veel kennis en de toegepaste methodieken hebben geholpen. Het huisje was fijn en rustig.

 

Driedaagse coaching sessie in 'Bakhuis Hartje Lenthe'. juli 2014:
Ik heb tijdens de drie dagen de rust gevonden om over dingen na te denken. Annet heeft mij tools gegeven om bij mijzelf te komen en mezelf weer te leren kennen.
Ze legt de vinger op de juiste plek. De gesprekken hebben mij veel inzicht gegeven waardoor er uitzicht is ontstaan
. Absoluut toepasbaar in de praktijk.
Een super plek waar je volledig tot rust komt. Een huisje waar liefde heerst.

A.S.

 

Driedaagse coaching sessies in 'Bakhuis Hartje Lenthe'. Juni 2014:
programma: stress/vitaliteitscoaching.
 

Annet heeft de gave haar professionaliteit zo in te zetten dat de afstand coach-cliënt precies goed voelt. Zij heeft snel door waar de knelpunten liggen en zet gerichte oefeningen en methodes in. Hieruit blijkt haar kennis, ervaring en vaardigheden.

Doordat je intern bent is er weinig afleiding van buitenaf, waardoor je je optimaal kunt focussen op de sessies. je kunt hierdoor het proces weer snel continueren. Dit heb ik als een pré ervaren.

In het gastverblijf was alles super geregeld. Echt een relaxte, fijne locatie om te verblijven, te werken aan jezelf en je terug te trekken.

Het resultaat: bewustwording van ingesleten/verouderde mechanismen. Het in gang zetten van andere/aangepaste denkpatronen waardoor ik verder kan in een nieuw aangebroken fase. 

A.H.

 

Driedaagse coaching sessies in 'Bakhuis Hartje Lenthe'. Maart 2014;

 Ik vond het een hele perfecte combinatie om de therapie te volgen en daarna in het huisje te zijn. Daardoor kon ik alles laten bezinken en werd niet direct opgeslokt door mijn gezin.

Het huisje is een heerlijke plek om te zijn. Het gevoel dat Annet me gaf, dat ik elk moment een beroep op haar kon doen, zorgde voor nog meer ontspanning en herstel. Annet heeft mij bewust gemaakt van inzichten en ervoor gezorgd dat ik mijn oude gewoonte kan omzetten in nieuwe positieve reactie i.p.v. te blijven hangen in een reactie die niet meer relevant is voor de dingen die er nu zijn.

Annet kan meerdere technieken inzetten en is zeer ervaren en vaardig.

Ik heb mijn doel zeker bereikt en kan zelf verder met hetgeen ik heb geleerd.

S.M.

 

Driedaagse sessies in Bakhuis Hartje Lenthe; januari 2014;

Een allerliefst huisje dat tot in de kleinste details verzorgd en ingericht is. Met speciale aandacht voor persoonlijk ontspannen en genieten. De natuurlijke en landelijke omgeving, rustgevend, ondersteund het proces tijdens de drie dagen. Annet liet mij middels technieken ervaren hoe ik weer in contact kan komen met onder andere mijn eigen kracht en deze weer voelen. Een bijzondere reis door mijn denken en mijn voelen. Welke zowel heldere inzichten als praktische handvatten heeft opgeleverd.

Annet is een deskundige coach die je in je waarde laat, aanvoelt waar jouw tempo en grenzen liggen en deze respecteert. Dat bood voor mij de ruimte om ook echt zelf het programma aan te gaan. met ik denk een blijvend effect".

D.H.

 

Ik vind dat al mijn doelen geheel zijn behaald maar wel doelen zijn waar ik aan moet blijven werken. Door de gesprekken met Annet heb ik zelfinzicht gekregen en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Het gaat mij lukken in balans te blijven omdat ik naast inzicht ook handvatten heb meegekregen die ik in de toekomst kan gebruiken. M.M. dec.2013.

 

De methode van associatie en verbeelding heeft mij in iedergeval uitgedaagd om dichter bij mijn gevoel te komen, ook al ben ik van nature een denker. Mijn denken bepaalt mijn gevoel en Annet heeft mij een stukje dichter bij mijn basale gevoel gebracht. Mijn doelen zijn nog niet helemaal bereikt, maar ik heb wel een basis opgebouwd. Ik kan nu in mijn dagelijkse leven mijzelf helpen om de zaken te relativeren en mijn weg te volgen om beter of weer in balans te komen. I.E. 2013

 

Annet gaf mij nieuwe inzichten om naar mijn problemen te kijken. Het hielp mij om dingen voor mijzelf op een rijtje te krijgen en uit mijn negatieve gedachten-spiraal te komen. Het hielp mij mij om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben een heel stuk verder gekomen en ik heb veel over mijzelf geleerd. H.S.2013


“Annette is een prettige persoon waarbij ik me vanaf het begin erg op mijn gemak heb gevoeld. Ze is betrokken, warm en hartelijk en is er wanneer je haar nodig hebt. Ik heb altijd het gevoel dat ik er volledig op kan vertrouwen dat alles wat ik met haar deel, ook bij haar blijft. Ze geeft me iedere keer weer nieuwe inzichten en zet me regelmatig aan het denken.
Met name met de methodieken waarop ze me dingen laat voelen en in beelden laat denken heeft ze een goed resultaat bij mij bereikt.
Iedere keer weer krijg ik weer nieuwe inzichten en ideeën door onze gesprekken. Ik merk bij mezelf dat ik een stuk rustiger om kan gaan met mijn huidige situatie. Dat is voor mij al een geweldig resultaat. Daarnaast is het fijn dat Annette zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van mensen met een chronische ziekte. Hoewel dat niet de reden was dat ik bij Annette ben gekomen, was dit voor mij mooi meegenomen omdat de fybromyalgie een steeds grotere stempel op mijn leven legt. Dit aspect kwam steeds zijdelings aan de orde tijdens onze gesprekken en heeft me geholpen om te accepteren dat pijn een onderdeel van mijn dagelijks leven is en dat ik ook in het zoeken van een nieuwe baan, rekening moet houden met dit aspect.“
H.S. Mei 2012

“Annet heeft me met haar gesprekstechnieken en verhelderende manier van inzicht verschaffen geholpen om voor mijzelf in te zien wat ik zonder haar niet waar nam. Tijdens de gesprekken is ze geduldig, maar zorgt wel dat je voldoende stof meekrijgt om over na te denken.”
R.W . February 9, 2012

Naar aanleiding van het gesprek op 27 november 2010 laten de Commissie Onderwijs & Toelating jou het volgende weten:
“In het anders dan verwachte gesprek toon je je als een coach met zorg en betrokkenheid voor de cliënten. Je brede basis in de zorg geven je stevigheid. De zorgvuldig opgebouwde lijst van opleidingen en de persoonlijke ontwikkeling maken je tot wie je nu bent.
Een betrokken, zorgvuldige coach met BIG-registratie, die zich flexibel toont zonder start te zijn. We heten je van harte welkom als A-coach bij de VIV.”
Secretariaat beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde).

"Dank je wel voor de prachtige familieopstelling avond gisteren....wat een mooie sfeer ontstond er al héél snel, mede door jouw toedoen.
Ook ik ben weer een stapje verder in mijn ontwikkeling door de aanwezigheid daar bij jou opstelling avond...dank je wel, ik ben blij met dit inzicht."
Sept. 2010 A.K.

"De toegepaste methodiek was aangepast naar de mate waar ik aangaf hoe ik me voelde en wat mij bezig hield".

"Mijn doelen zijn bereikt. Zo zijn de toegepaste technieken wat mij betreft goed geweest en heeft mij inzicht gegeven in hoe ik me in verschillende situatie zou moeten omgaan".
J.G. Mei 2010

"Annet was zeer professioneel en had de trainingen goed voorbereid. Ik heb Annet leren kennen als iemand met een warme persoonlijkheid en die erg geïnteresseerd is in anderen. Ook voelde ik dat ik haar in vertrouwen kon nemen".

"Ik vond het erg prettig via de mail aanvullende informatie te ontvangen die mij aan denken zette en verder hielpen".

"Al na twee coaching gesprekken had ik mijn eerste presentatie. Weliswaar was ik nog steeds nerveus, ik heb mij toch staande kunnen houden tijdens de presentatie. Na nog een gesprek bij Annet had ik weer een presentatie die nog beter ging dat de eerste. Ik voel mij nu tijdens presentaties veel minder gespannen en kom daardoor beter voor de dag. De NLP coaching heeft mij dus heel goed geholpen".
A.M.Nov. 2009

"Annet heeft aan het begin van het coachingstraject duidelijk uitgelegd wie zij was, wat haar manier van coachen is en wat haar rol is die zij als coach inneemt. Wat ik prettig vond, was dat er met regelmaat werd stilgestaan bij mijn verwachtingen ten aanzien van de coaching. Hierdoor bleef de coachingsvraag centraal staan gedurende het traject".

"De accommodatie heb ik als zeer prettig ervaren. Het was een rustige plek en ik werd vrijwel niet tot weinig afgeleid door externe factoren. Wat ik ook als prettig heb ervaren, is dat ik even naar buiten kon kijken om na te denken over de gestelde vragen".

"De verschillende methodieken hadden zeker een verschillende uitwerking. Door het verschil in karakter van de oefening had ik bij de ene oefening een beter gevoel dan bij de ander. Toch wist mijn coach ook bij een verminderde affiniteit het doel duidelijk te maken. Vooral het accepteren dat je keuzes kunt maken was heel leerzaam".

"Het doel dat ik voor ogen had is bereikt. Tijdens de coaching is mij zelfs meer duidelijk geworden dan het doel alleen. Met dit resultaat kan ik beter mijn toekomst plannen en aan mijn carrière werken. Dit geeft mij in de praktijk veel gemak en rust".
R.W.Mrt 2009

 

 

Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.
(C.G.Jung)

Evaluaties

 

Retraite van 7 dagen: Door de meditatie beleefde ik alles heel intens, ik voelde verdriet en pijn in mijn lichaam, die na enkele dagen oploste. Ik voel mij blij, open en energiek.

 

Stilte weekend: Ik kreeg het inzicht dat alle moeilijkheden eigenlijk in mezelf zitten. De stilte was confronterend met mijzelf maar ik was verrast wat het heeft opgelevert.

 

Retraite van 3 dagen:  In de stilte denk je niet steeds aan jezelf: je gedachten waaieren een beetje rond. Stilte laat zien dat er leven is buiten je eigen ik. Dat was voor mij een bevrijdende ervaring.

2017. Ik heb veel aan de handvatten die jij me hebt uitgereikt. Vraagt nog wel wat oefening, maar ik weet nu dat ik zelf de regie heb en dat zorgt ervoor dat ik o.a. mijn grenzen beter kan bewaken en met jouw oefeningen lukt dat soms al.

 

2016. Retraite van 4 dagen in B&B Bakhuis Hartje Lenthe: het waren 4 hele fijne dagen. Het was wennen maar het helpt. Annet heeft veel kennis en de toegepaste methodieken hebben geholpen. Het huisje was fijn en rustig.

 

Driedaagse coaching sessie in 'Bakhuis Hartje Lenthe'. juli 2014:
Ik heb tijdens de drie dagen de rust gevonden om over dingen na te denken. Annet heeft mij tools gegeven om bij mijzelf te komen en mezelf weer te leren kennen.
Ze legt de vinger op de juiste plek. De gesprekken hebben mij veel inzicht gegeven waardoor er uitzicht is ontstaan
. Absoluut toepasbaar in de praktijk.
Een super plek waar je volledig tot rust komt. Een huisje waar liefde heerst.

A.S.

 

Driedaagse coaching sessies in 'Bakhuis Hartje Lenthe'. Juni 2014:
programma: stress/vitaliteitscoaching.
 

Annet heeft de gave haar professionaliteit zo in te zetten dat de afstand coach-cliënt precies goed voelt. Zij heeft snel door waar de knelpunten liggen en zet gerichte oefeningen en methodes in. Hieruit blijkt haar kennis, ervaring en vaardigheden.

Doordat je intern bent is er weinig afleiding van buitenaf, waardoor je je optimaal kunt focussen op de sessies. je kunt hierdoor het proces weer snel continueren. Dit heb ik als een pré ervaren.

In het gastverblijf was alles super geregeld. Echt een relaxte, fijne locatie om te verblijven, te werken aan jezelf en je terug te trekken.

Het resultaat: bewustwording van ingesleten/verouderde mechanismen. Het in gang zetten van andere/aangepaste denkpatronen waardoor ik verder kan in een nieuw aangebroken fase. 

A.H.

 

Driedaagse coaching sessies in 'Bakhuis Hartje Lenthe'. Maart 2014;

 Ik vond het een hele perfecte combinatie om de therapie te volgen en daarna in het huisje te zijn. Daardoor kon ik alles laten bezinken en werd niet direct opgeslokt door mijn gezin.

Het huisje is een heerlijke plek om te zijn. Het gevoel dat Annet me gaf, dat ik elk moment een beroep op haar kon doen, zorgde voor nog meer ontspanning en herstel. Annet heeft mij bewust gemaakt van inzichten en ervoor gezorgd dat ik mijn oude gewoonte kan omzetten in nieuwe positieve reactie i.p.v. te blijven hangen in een reactie die niet meer relevant is voor de dingen die er nu zijn.

Annet kan meerdere technieken inzetten en is zeer ervaren en vaardig.

Ik heb mijn doel zeker bereikt en kan zelf verder met hetgeen ik heb geleerd.

S.M.

 

Driedaagse sessies in Bakhuis Hartje Lenthe; januari 2014;

Een allerliefst huisje dat tot in de kleinste details verzorgd en ingericht is. Met speciale aandacht voor persoonlijk ontspannen en genieten. De natuurlijke en landelijke omgeving, rustgevend, ondersteund het proces tijdens de drie dagen. Annet liet mij middels technieken ervaren hoe ik weer in contact kan komen met onder andere mijn eigen kracht en deze weer voelen. Een bijzondere reis door mijn denken en mijn voelen. Welke zowel heldere inzichten als praktische handvatten heeft opgeleverd.

Annet is een deskundige coach die je in je waarde laat, aanvoelt waar jouw tempo en grenzen liggen en deze respecteert. Dat bood voor mij de ruimte om ook echt zelf het programma aan te gaan. met ik denk een blijvend effect".

D.H.

 

Ik vind dat al mijn doelen geheel zijn behaald maar wel doelen zijn waar ik aan moet blijven werken. Door de gesprekken met Annet heb ik zelfinzicht gekregen en weet ik wat mijn valkuilen zijn. Het gaat mij lukken in balans te blijven omdat ik naast inzicht ook handvatten heb meegekregen die ik in de toekomst kan gebruiken. M.M. dec.2013.

 

De methode van associatie en verbeelding heeft mij in iedergeval uitgedaagd om dichter bij mijn gevoel te komen, ook al ben ik van nature een denker. Mijn denken bepaalt mijn gevoel en Annet heeft mij een stukje dichter bij mijn basale gevoel gebracht. Mijn doelen zijn nog niet helemaal bereikt, maar ik heb wel een basis opgebouwd. Ik kan nu in mijn dagelijkse leven mijzelf helpen om de zaken te relativeren en mijn weg te volgen om beter of weer in balans te komen. I.E. 2013

 

Annet gaf mij nieuwe inzichten om naar mijn problemen te kijken. Het hielp mij om dingen voor mijzelf op een rijtje te krijgen en uit mijn negatieve gedachten-spiraal te komen. Het hielp mij mij om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben een heel stuk verder gekomen en ik heb veel over mijzelf geleerd. H.S.2013


“Annette is een prettige persoon waarbij ik me vanaf het begin erg op mijn gemak heb gevoeld. Ze is betrokken, warm en hartelijk en is er wanneer je haar nodig hebt. Ik heb altijd het gevoel dat ik er volledig op kan vertrouwen dat alles wat ik met haar deel, ook bij haar blijft. Ze geeft me iedere keer weer nieuwe inzichten en zet me regelmatig aan het denken.
Met name met de methodieken waarop ze me dingen laat voelen en in beelden laat denken heeft ze een goed resultaat bij mij bereikt.
Iedere keer weer krijg ik weer nieuwe inzichten en ideeën door onze gesprekken. Ik merk bij mezelf dat ik een stuk rustiger om kan gaan met mijn huidige situatie. Dat is voor mij al een geweldig resultaat. Daarnaast is het fijn dat Annette zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van mensen met een chronische ziekte. Hoewel dat niet de reden was dat ik bij Annette ben gekomen, was dit voor mij mooi meegenomen omdat de fybromyalgie een steeds grotere stempel op mijn leven legt. Dit aspect kwam steeds zijdelings aan de orde tijdens onze gesprekken en heeft me geholpen om te accepteren dat pijn een onderdeel van mijn dagelijks leven is en dat ik ook in het zoeken van een nieuwe baan, rekening moet houden met dit aspect.“
H.S. Mei 2012

“Annet heeft me met haar gesprekstechnieken en verhelderende manier van inzicht verschaffen geholpen om voor mijzelf in te zien wat ik zonder haar niet waar nam. Tijdens de gesprekken is ze geduldig, maar zorgt wel dat je voldoende stof meekrijgt om over na te denken.”
R.W . February 9, 2012

Naar aanleiding van het gesprek op 27 november 2010 laten de Commissie Onderwijs & Toelating jou het volgende weten:
“In het anders dan verwachte gesprek toon je je als een coach met zorg en betrokkenheid voor de cliënten. Je brede basis in de zorg geven je stevigheid. De zorgvuldig opgebouwde lijst van opleidingen en de persoonlijke ontwikkeling maken je tot wie je nu bent.
Een betrokken, zorgvuldige coach met BIG-registratie, die zich flexibel toont zonder start te zijn. We heten je van harte welkom als A-coach bij de VIV.”
Secretariaat beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde).

"Dank je wel voor de prachtige familieopstelling avond gisteren....wat een mooie sfeer ontstond er al héél snel, mede door jouw toedoen.
Ook ik ben weer een stapje verder in mijn ontwikkeling door de aanwezigheid daar bij jou opstelling avond...dank je wel, ik ben blij met dit inzicht."
Sept. 2010 A.K.

"De toegepaste methodiek was aangepast naar de mate waar ik aangaf hoe ik me voelde en wat mij bezig hield".

"Mijn doelen zijn bereikt. Zo zijn de toegepaste technieken wat mij betreft goed geweest en heeft mij inzicht gegeven in hoe ik me in verschillende situatie zou moeten omgaan".
J.G. Mei 2010

"Annet was zeer professioneel en had de trainingen goed voorbereid. Ik heb Annet leren kennen als iemand met een warme persoonlijkheid en die erg geïnteresseerd is in anderen. Ook voelde ik dat ik haar in vertrouwen kon nemen".

"Ik vond het erg prettig via de mail aanvullende informatie te ontvangen die mij aan denken zette en verder hielpen".

"Al na twee coaching gesprekken had ik mijn eerste presentatie. Weliswaar was ik nog steeds nerveus, ik heb mij toch staande kunnen houden tijdens de presentatie. Na nog een gesprek bij Annet had ik weer een presentatie die nog beter ging dat de eerste. Ik voel mij nu tijdens presentaties veel minder gespannen en kom daardoor beter voor de dag. De NLP coaching heeft mij dus heel goed geholpen".
A.M.Nov. 2009

"Annet heeft aan het begin van het coachingstraject duidelijk uitgelegd wie zij was, wat haar manier van coachen is en wat haar rol is die zij als coach inneemt. Wat ik prettig vond, was dat er met regelmaat werd stilgestaan bij mijn verwachtingen ten aanzien van de coaching. Hierdoor bleef de coachingsvraag centraal staan gedurende het traject".

"De accommodatie heb ik als zeer prettig ervaren. Het was een rustige plek en ik werd vrijwel niet tot weinig afgeleid door externe factoren. Wat ik ook als prettig heb ervaren, is dat ik even naar buiten kon kijken om na te denken over de gestelde vragen".

"De verschillende methodieken hadden zeker een verschillende uitwerking. Door het verschil in karakter van de oefening had ik bij de ene oefening een beter gevoel dan bij de ander. Toch wist mijn coach ook bij een verminderde affiniteit het doel duidelijk te maken. Vooral het accepteren dat je keuzes kunt maken was heel leerzaam".

"Het doel dat ik voor ogen had is bereikt. Tijdens de coaching is mij zelfs meer duidelijk geworden dan het doel alleen. Met dit resultaat kan ik beter mijn toekomst plannen en aan mijn carrière werken. Dit geeft mij in de praktijk veel gemak en rust".
R.W.Mrt 2009

 

 

Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.
(C.G.Jung)

Sidebar Foto Evaluatie